De Federatie van Ondernemers in Leeuwarden
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
info@defederatie058.nl

Iets later dan oorspronkelijk de bedoeling maar op 20 juni 2016 heeft De Federatie zich gepresenteerd aan de gemeenteraad van Leeuwarden. In een presentatie die 45 minuten duurde heeft de Federatie zich goed kunnen presenteren. En er was ook voldoende ruimte voor vragen die de aanwezige raadsleden wilden stellen. Uiteindelijk was de tijd te kort; de gemeenteraadsleden waren zeer geïnteresseerd in onze eerste bevindingen. We kijken uit naar een volgende gelegenheid om hier op verder te gaan.

De bijeenkomsten van de gemeenteraad worden vastgelegd. Je kunt de bijeenkomst hier terug kijken.

We hebben gebruik gemaakt van een presentatie die via deze link te bekijken is.

Reactie (18) Hits: 2327

Op  24 mei 2016 is aan Anne van Vaals het erelidmaatschap van De Federatie uitgereikt. Anne van Vaals werd het erelidmaatschap verleend voor zijn inspanning voor het georganiseerde bedrijfsleven in Leeuwarden, met name  voor zijn rol als voorzitter van de Zwette en als voorzitter van het Verenigde Bedrijfsleven Leeuwarden. Ook heeft een belangrijke rol gespeeld in het tot stand komen van De Federatie.

Anne van Vaals erelid

Reactie (34) Hits: 2699